پیش‌بینی هواشناسی مشهد در روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید نحوه مصرف برگه زردآلو برای یبوست | طبع قیسی خشک گرم است یا سرد نقش مهم تغذیه در تکامل دندان‌ها ۷ دلیل احساس تشنگی مداوم اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید
سرخط خبرها

سازمان جهانی بهداشت: «رمدسیویر» در درمان کرونا تأثیری ندارد!

  • کد خبر: ۴۷۰۲۷
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۸
سازمان جهانی بهداشت: «رمدسیویر» در درمان کرونا تأثیری ندارد!
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: نتایج تحقیقات این سازمان نشان داده است که مصرف داروی «رمدسیویر» در کاهش مرگ‌ومیر بیماران بستری مبتلا به کرونا بی‌تأثیر است یا اثرگذاری ناچیزی دارد!
به گزارش شهرآرانیوز، سازمان جهانی بهداشت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نتایج تحقیقات این سازمان نشان داده است که مصرف داروی رمدسیویر در مرگ‌ومیر بیماران بستری مبتلا به کرونا بی‌تأثیر است یا اثرگذاری ناچیزی دارد.

در این اطلاعیه آمده است که تحقیقات انجام شده روی رژیم‌های دارویی «هیدروکسی کلروکین»، «لوپیناویر»، «ریتوناویر» و «اینترفرون» نیز باعث افزایش طول عمر بیماران نشده است و تأثیر آن‌ها کم یا ناچیز است.

بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، این مطالعه که بیش از ۳۰ کشور را در بر می‌گیرد، اثرات این روش‌های درمانی را بر مرگ‌ومیر کلی، شروع تهویه و مدت زمان بستری در بیمارستان در بیماران مبتلا به کرونا بررسی شده است.

این سازمان اعلام کرده که اکنون تأثیر دارو‌های ضدویروسی جدید و آنتی‌بادی‌های مونوکلونال ضد SARS COV۲ در حال بررسی است.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->